Ostin Dogger.fi-verkkokaupasta uudelle koiranpennullemme kaikki alussa tarvitsemamme tuotteet. Oli näppärää kun löysin kaiken kerralla samasta paikasta eikä tuotteille jäänyt näin juuri lainkaan postikuluja tuotetta kohden! Kun paketti saapui kotiin, tuntui melkein samalta kuin aikoinani saatuani kotiin esikoisen äitiyspakkauksen. Paketista löytyi nimittäin kaikki mitä tarvitsimme koiranpentumme ensimmäisten kuukausien aikana! Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkiin Dogger.fi:sta ostamiini tuotteisiin. Ne ovat olleet kestäviä, kivan näköisiä ja helppokäyttöisiä. Ne ovat olleet myös turvallisia. Aion jatkossa keskittää kaikki koiraa varten tekemäni ostokset Dogger.fi-verkkokauppaan. Pienenä parannusehdotuksena ehdottaisin, että voisitte luoda jonkinlaisen kanta-asiakasjärjestelmän, jonka avulla kanta-asiakkaat saisivat tuotteistanne jonkin tietyn alennuksen tai tiettyjä tarjouksia, joita tarjottaisiin ainoastaan kanta-asiakkaille. Tämä kannustaisi varmasti muitakin keskittämään koiran ostokset juuri teille. Valikoimanne on jo nyt kilpailukykyinen, samoin hintanne, mutta tämä kanta-asiakaspalvelujärjestelmä voisi olla vielä piste I:n päälle! – Sarita, 30 vuotta, Helsinki.

Asiakaspalvelu todellakin on erittäin asiantuntevaa ja heistä kuulee jo puhelimitse, että he tietävät mistä puhuvat ja että heille koirien hyvinvointi on sydämen asia. Dogger.fi:n tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja ne toimitetaan nopeasti suoraan kotiovelle. On tosi hienoa, että samasta kaupasta on saatavilla niin suuri valikoima tuotteita koiran hoitoa varten! – Minna, 25 vuotta, Espoo.

Etsin kuumeisesti mieleisiä vaatteita Kiinan harjakoirallemme, mutta Suomessa valikoimat ovat valitettavasti kovin pienet ja vaatimattomat. Ajattelin jo tilata vaatteet ja asusteet ulkomailta, mutta koska haluaisin niin kovin suosia suomalaisia kauppoja, verkkokauppoja ja yrittäjiä, niin maltoin vielä hetkeksi mieleni. Onneksi maltoin odottaa, sillä tuttavani suositteli minulle Dogger.fi:ta, josta löytyikin kokonainen laatikollinen mieleisiä vaatteita Mimmille kerralla. Kaikki vaatteet, niin sisä- kuin ulkovaatteetkin, ovat olleet erinomaisia! Ulkoiluvaatteet ovat hengittäviä, mutta pitävät kosteutta ja sisävaatteet ovat miellyttävän oloisia. Mimmi ei rimpuile lainkaan vastaan, kun alan pukea sille vaatteita. Päinvastoin näyttää ihan siltä, että myös Mimmi nauttii niistä – siinä taitaa myös olla hieman turhamainen puolensa – ihan kuin emännässäänkin! – Venla, 23 vuotta, Helsinki.

Tilasin Dogger.fi:sta neljä koirankoppia huskytarhallemme ja kopit ovat olleet nyt kovassa käytössä jo useamman vuoden. Tästä huolimatta ne ovat vielä erittäin hyvässä kunnossa. Koirat selkeästi viihtyvät kopeissaan, varsinkin sadesäällä ja olen ollut ostokseeni erittäin tyytyväinen. Ostan myös kaiken koirille antamamme ruuan Dogger.fi:sta. On tosi näppärää, että kuljetuspalvelu kantaa nämä painavat ruokasäkit suoraan kotiovellemme; minun tarvitsee vain valita oikeat ruuat kotona tietokoneen ääressä eikä enää raahata ruokasäkkejä kaupasta kotiin asti. Taloudessa, jossa on useita huskyja, myös koiranruokaa kuluu valtavat määrät! Huskyja kuvaillaan usein sudennäköisiksi ja voin kertoa, että ainakin niillä on aina sudennälkä! Tästä syystä Dogger.fi:n palvelu onkin tuonut meille suuren helpotuksen koiranruokien ostamisen osalta! Dogger.fi:n tarjoamat koiranruuat ovat erittäin laadukkaita – ihan toista kuin lähikaupan koiranruuat – ja tämä näkyy jo esimerkiksi koiriemme turkin laadussa; koirien turkit kiiltävät kilpaa hankeen osuvien auringonsäteiden kanssa! – Hanna, 45 vuotta, Rovaniemi.

Dogger.fi:n valikoima on ainutlaatuisen monipuolinen ja laadukas! Kasvatamme koiria ja tilaamme kaikki tarvitsemamme koiranruuat ja –tarvikkeet Dogger.fi:sta. On tosi hienoa, että suomalaisesta verkkokaupasta saa näin monipuolisia tarvikkeita ja laadukkaita ruokia niin koiranpennuille kuin aikuisille koirillekin! Olemme suositelleet Dogger.fi-verkkokauppaa myös kaikille meiltä koiranpennun ostaneille perheille ja tiedämme, että myös monet heistä suosivat kyseistä verkkokauppaa! – Marketta, 45 vuotta, Lohja.

Tilasin koiralleni huomioliivin Dogger.fi:sta ja täytyy sanoa, että olen ollut yllättynyt siitä, kuinka paljon sille on ollut käyttöä. Nyt talven ollessa pimeimmillään ja päivän lyhyimmillään, on mukavaa, kun voi pukea koiralle huomioliivin, jonka ansiosta pääsemme ulkoilemaan vielä työpäiväni jälkeenkin. Auton valot heijastuvat liivistä tosi hyvin ja meidät nähdään kauas! On aika hassua, että lapsia kyllä opetetaan käyttämään heijastinta, mutta koirien huomioliiveihin yllättävän moni suhtautuu yllättävän nuivasti. – Karoliina, 23 vuotta, Turku.